HOE WERKEN WE ?

U hebt interesse in een eigendom maar u zit nog met heel veel vragen.

We bespreken alle aspecten bij ons op kantoor of bij u thuis, uiteraard volledig vrijblijvend want u hebt geen enkele verplichting.

Beslist u om ter plaatse de eigendommen en de omgeving te bezoeken, dan wordt u op de luchthaven door ons ontvangen en begeleiden we u gedurende uw bezoek.

Terug thuis vragen we u nog een kort evaluatieformulier in te vullen  zo kunnen we onze dienstverlening optimaal houden. 

WAT ALS IK WIL AANKOPEN ?

We begeleiden u bij alle stappen en aspecten van uw aankoop, vanaf de voorlopige verkoop overeenkomst  tot het ondertekenen van de notariële akte. We kunnen u adviseren bij de financiering, de inrichting en de afwerking van uw woning, we vertalen voor u de nodige documenten ook nadat u de woning al in gebruik hebt genomen.

 

WAT DOEN WE ?

Wij verkopen en verhuren  appartementen, huizen en villa's aan de Costa Blanca Noord, de Costa Blanca Zuid en de Costa Cálida.

Niet toevallig in die regio, want de streek staat bekend als een van de gezondste in de wereld.

Deze Costa's genieten van een microklimaat met gemiddeld 320 dagen zon per jaar en een mild klimaat, zowel in de zomer als in de winter.

De dag van vandaag wordt veel over "rendement" gepraat, zeker ook in vastgoed.

Met een aankoop in deze streek combineert u een financieel rendement met een rendement op uw eigen gezondheid.  

 

Onze portefeuille is te groot om alle eigendommen te tonen.

Zoekt u iets dat u  hier niet terugvindt laat het ons dan weten want de kans is bijzonder groot dat we het u kunnen aanbieden. We bezorgen u dan ook met veel plezier de nodige informatie.   

Hieronder  vindt u een selectie van ons aanbod per Costa , de prijzen gaan van laag naar hoog. 

Veel plezier, en succes met uw zoektocht.